Si el seu habitatge té més de 45 anys, és possible que ja hagi rebut la corresponent notificació per tal de dur a terme la inspecció tècnica del seu edifici (ITE) o la rebi en breu. Elaborar-la és d’obligat compliment i partir de la primera inspecció, amb motiu de la seva longevitat, s’ha de realitzar cada 10 anys (Catalunya).

Fer la ITE d’un immoble també és d’obligat compliment si es vol acollir a subvencions públiques que fomenten la rehabilitació i accessibilitat dels edificis; i en edificis unifamiliars, excepte aquells que tinguin cèdula d’habitabilitat vigent fins a la seva caducitat.

Si el seu edifici és anterior al 1977, cal que tingui en compte que dur a terme la inspecció li pot evitar situacions de risc, estalviar diners i alhora disposar d’un correcte manteniment del seu edifici.

[Tweet “Ha de fer la ITE del seu immoble? Contacti amb @Ecopime”]

Sap en què consisteix la ITE?

La ITE és una inspecció visual de l’edifici fet a per un tècnic competent encarregat de diagnosticar l’estat de l’habitatge, inspeccionar-lo i orientar sobre les actuacions a fer per a la seva conservació i manteniment.

[Tweet “Contacti amb @Ecopime si ha de fer la #ITE del seu #habitatge”]

Contacti amb Ecopime i l’ajudem a fer la inspecció tècnica del seu edifici.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA