Per a la rehabilitació d’un edifici al barri de Sant Andreu de Barcelona, a través de la recent subvenció de rehabilitació d’habitatges, l’equip d’ECOPIME va ser contractat per a realitzar-ne la inspecció tècnica de l’edifici (ITE), el document normalitzat necessari per tal de tirar endavant l’actuació.

Les accions de conservació i rehabilitació dels immobles requereixen disposar d’un ITE que certifiqui l’aptitud de l’edifici, i determini l’estat en que es troba en el moment de la inspecció. D’aquesta manera podrem orientar les actuacions que calen realitzar en aspectes arquitectònics i d’insalubritat, així com també a nivell de sostenibilitat i ecoeficiència.

[Tweet “Contacta amb @Ecopime per a sol·licitar l’ITE del teu immoble”]

Per tal de detectar les possibles deficiències de l’edifici, ECOPIME va fer-ne una inspecció visual i va ubicar els diferents espais en un plànol, identificant-ne les deficiències. Acompanyant el croquis, es van adjuntar les fotografies dels espais amb les corresponents descripcions. Com a resultat, es va obtenir una anàlisi de les deficiències, i es va poder informar al propietari i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, de l’estat actual de l’immoble, per obtenir el certificat d’aptitud i poder prosseguir amb la rehabilitació.

En la detecció de deficiències, s’estableixen les diferents prioritats d’actuació, identificant el fet detectat dins una escala que va de l’absència de deficiència a l’estat molt greu de l’immoble. En funció dels graus de la problemàtica, s’estableix un termini d’actuació o un altre, i passat aquest temps se’n fa una acreditació de l’esmena de deficiències.

Som els tècnics de capçalera del teu edifici

A Ecopime som experts en el cicle de vida en l’edificació i vetllem per la salut dels edificis, assessorant els processos de rehabilitació i manteniment dels immobles. A més de la inspecció tècnica de l’edifici (ITE), en processos de rehabilitació també preparem projectes d’obres i tramitem la sol·licitud del certificat d’aptitud.

Oferim un tracte personalitzat per a cada actuació que ens permet conèixer en profunditat el cas i treballar amb minuciositat i detall.

[Tweet “A @Ecopime som els tècnics de capçalera del teu edifici”]

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA