política de privacitat i protecció de dades

Política de Privacitat i Protecció de Dades d’Ecopime

 
Per a què farem servir les vostres dades?

A Ecopime utilitzem les teves dades personals, sota el nostre interès legítim, per gestionar els serveis que tens contractats i aquells que demanis, així com per complir amb les obligacions aplicables a l’entitat i la legislació.

També fem servir les teves dades, sota el nostre interès legítim, per contactar amb tu i enviar-te informació dels nostres serveis, productes i esdeveniments com d’actualització del sector, sota el seu consentiment, enviar-li publicitat dels nostres serveis diferents i / o comunicar les seves dades a entitats del Grup o col·laboradors.

Per aquestes comunicacions, el responsable del fitxer podrà utilitzar tant mitjans no electrònics (correu postal) com comunicacions comercials electròniques (correu electrònic, SMS, aplicació mòbil i qualsevol altre mitjà telemàtic).

A qui comunicarem les teves dades?

Podrem facilitar les teves dades amb finalitats comercials a les diferents empreses del Grup i, per descomptat, a aquelles entitats o empreses que prestin aquells serveis que sol·licitis.

D’on obtenim les teves dades?

Obtenim les teves dades quan ens els facilites en donar-te d’alta com a client, demanes algun servei sigui presencial. o per subscripció a Newsletter i xarxes socialesTambién obtenim dades de fonts accessibles al públic (registres públics, directoris, Butlletí Oficial de l’Estat) o quan demanes informació o consultes mitjançant la nostra web, bloc o xarxes socials.

 
Quins són els teus drets i com pots exercitar-los?

Podràs accedir, rectificar, suprimir i oposar-te a determinats tractaments, així com exercir el teu dret a la limitació del tractament, a la portabilitat i a no ser objecte d’una decisió individual basada únicament en un tractament automatitzat. De la mateixa manera, podràs retirar el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals en qualsevol moment. Per descomptat, podràs oposar-te en qualsevol moment a rebre publicitat sobre productes propis del Responsable del fitxer.

Durant quant temps conserva el responsable del fitxer teves dades?

El responsable del fitxer ha de conservar la teva informació mentre siguis client, bloquejant les dades quan deixis de ser-ho i esborrant-los tota vegada que hagin prescrit possibles accions judicials i extrajudicials que puguin generar-se. Responsable del fitxer també haurà de conservar determinada informació sobre la base de requeriments legals (per exemple, la normativa d’fiscal, laboral obliga a conservar la informació 5 anys).