EQUIP ECOPIME

Serveis tècnics en enginyeria i arquitectura a punt pel teu projecte

Ens sumem al teu equip per fer possible el teu projecte, perquè optimitzis recursos i temps tenint un equip expert de confiança al teu costat

Assessorament tècnic i legal compromès en el teu projecte

Som enginyers, arquitectes i arquitectes tècnics col·legiats, amb trajectòria professional i vocació.

Posem a l’abast del teu projecte o idea empresarial tot el nostre bagatge expert per tal que puguis gestionar els tràmits i implementar els teus projectes acompanyat d’un equip professional i competent.

Som professionals col·legiats que comptem amb les certificacions que els teus projectes necessiten per fer-se realitat.

10 anys

al teu costat!

Marc Sendiu i Inés Lumbreras

Ecopime va iniciar la seva trajectòria a finals de l’any 2012 per l’empenta i vocació del Marc i la Inés, al llarg d’aquests anys el projecte s’ha anat nodrint de molts col·laboradors/es que han fet d’Ecopime un gran equip.

Els valors de la nostra empresa son l’eficàcia, l’eficiència i un tracte directe amb el client, adaptant les solucions aportades a les necessitats dels nostres clients.

La missió d’Ecopime és facilitar els tràmits als clients, posant-los en el centre del seu projecte i que sempre estiguin informats dels passos a seguir.

Necessites assessorament expert en llicències d’activitat, auditories mediambientals o projectes tècnics de rehabilitació energètica?

T’acompanyem i t’assessorem en tot el procés.

Tota la nostra experiència al servei dels teus projectes d’enginyeria i arquitectura

Estem convençuts que un bon assessorament en el menor temps possible millora la teva inversió i concentra les teves energies en el que és realment important: el teu projecte. 

Desenvolupem, gestionem i aportem solucions per fer realitat els teus projectes tècnics. Estem especialitzats en certificació energètica d’edificis i locals, legalitzacions d’instal·lacions, consultoria d’eficiència i llicències d’activitat

A Ecopime comptem amb una gran experiència en diversos àmbits i sectors, des de la indústria fins a serveis o el retail, així com en el camp de l’administració pública.

A Ecopime comptem amb una alta experiència en diversos àmbits i sectors, des de l’industrial fins a serveis, així com en el camp de l’administració pública.

COM T'AJUDEM?

T’acompanyem per fer realitat el teu projecte, de l’inici fins al final.

Contacta amb nosaltres sense compromís.

Deixa'ns acompanyar-te!
SOL·LICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA