APUNTA'T A L'ENERGIA VERDA

Energies renovables

L’equip d’Ecopime estem especialitzats en el disseny, gestió i desenvolupament de projectes d’energies renovables com l’energia solar fotovoltaica, l’energia solar tèrmica i l’energia aerotèrmia.

Instal·lació de l’Energia solar fotovoltaica

Oferim un servei complet de gestió del projecte per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques que aprofiten la llum del sol per a produir energia.

Instal·lació d’energia solar tèrmica

Ecopime gestionem els projectes per a la instal·lació d’elements que permeten generar energia solar tèrmica. La radiació del sol és recol·lectada a través de captadors tèrmics que la converteixen en energia tèrmica que permet escalfar aigua o fluids concrets.

Instal·lació de bomba de calor aerotèrmica

Portem a terme projectes d’instal·lació d’aerotèrmia per a aprofitar l’energia de l’aire i convertir-la en calefacció, refrigeració i aigua calent mitjançant un sol equip.

Ajudes i subvencions per a la millora de l’eficiència energètica

Des d’Ecopime t’assessorem i acompanyem a tramitar les ajudes i deduccions que dona el govern per a les obres per a millorar l’eficiència energètica dels edificis i habitatges. Els beneficiaris poden ser des d’empreses instal·ladores, fins a administradors de finques, empreses i clients particulars.

T’acompanyem per fer realitat el teu projecte,
de l’inici fins al final.

Contacta amb nosaltres sense compromís.

Comença amb les energies renovables
SOL·LICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA