Segons l’estudi Environmental noise inequity in the city of Barcelona, de la Universitat de Vic, el 88% dels blocs de pisos de Barcelona estan exposats a un excés de contaminació acústica. L’informe estableix que aquest volum d’edificis arriben als 65 decibels mentre que només un 5% dels edificis assoleixen la mitjana de 55 decibels, considerat el nivell límit mitjà establert per la Unió Europea, seguint els consells de l’Organització Mundial de la Salut.

La contaminació acústica afecta la qualitat de vida de les persones i fins i tot la salut. L’informe estableix que les principals zones afectades són les de nivell socioeconòmic superior, després d’extreure la conclusió de la comparativa de nivells de soroll a la ciutat de Barcelona.

Solucions tècniques d’aïllament dels edificis

Un bon aïllament de l’edifici permet una millora de la qualitat de vida, el confort a la llar i la salut; aconseguir-ho és senzill amb l’assessorament i estudi de l’edifici d’un equip professional. A més, existeixen solucions tècniques a través de materials aïllants que combinen a la perfecció l’aïllament acústic amb el tèrmic.

Entre d’altres avantatges, l’aïllament dels edificis proporciona una reducció del soroll de l’interior a l’exterior, de la mateixa manera que de l’exterior a l’interior; l’eliminació del soroll aeri, l’estalvi energètic, i manté la temperatura de la llar, minimitzant a l’hivern les pèrdues de calor i els guanys a l’estiu.

[Tweet “Contacti amb @Ecopime per trobar la solució tècnica d’aïllament que necessita el seu edifici.”]

Millora de la qualificació energètica

L’aïllament dels edificis, a part de millorar el confort dels qui hi conviuen, contribueix a la millora de la qualificació energètica de l’habitatge i aquest fet repercuteix directament en l’Etiqueta de Certificació Energètica d’Edificis (CEE).

Un bon aïllament permet la reducció del consum energètic i les emissions de CO2 de l’edifici, i per tant contribueix a que aquests siguin més eficients i consumeixin menys energia, fomentant la rehabilitació energètica dels mateixos.

[Tweet “Estalviï en la seva factura i millori el confort de la seva llar amb un bon aïllament. Contacti amb @Ecopime”]

Assessori’s sobre la solució tècnica que necessita

Un bon aïllament del seu habitatge li proporcionarà confort i un important estalvi en les seves factures mensuals. És imprescindible que disposi d’un equip de confiança i professional que l’assessori i estudiï amb exactitud les característiques del seu edifici, per tal d’oferir-li la solució tècnica que necessita.

Contacti amb Ecopime i informi’s-en.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA