Recentment, l’equip d’Ecopime hem treballat en el projecte d’obres i d’activitat per a una nau industrial destinada a l’emmagatzematge, a Santa Coloma de Queralt. La nau, d’una superfície de 10.000m2, requeria una llicència que acredités que el recinte compleix la normativa i reglamentació necessària. 

Necessites disposar d’un projecte d’obres i d’activitat? A Ecopime ens sumem al teu projecte per fer-lo realitat. 

En el moment d’habilitar un local per a instal·lar-hi una activitat, cal realitzar un projecte d’obres per garantir que no hi ha incoherències entre el projecte i la seva execució. Mentre que pel que fa al projecte d’activitat, és necessari per tal d’obrir un nou negoci. 

Tipus de llicències d’activitat  

Existeixen dos tipus de llicències en funció del grau de molèstia, riscos i danys que pot ocasionar l’activitat que s’hi durà a terme:  

  • Activitats classificades 

Activitats molestes, insalubres, nocives o perilloses que requereixen adoptar mesures correctives sanitàries, de seguretat o mediambientals.  

Aquí hi podem trobar tan activitats d’hostaleria, com activitats industrials i alguns comerços i serveis. 

  • Activitats innòcues 

Activitats que poden generar molèsties significatives, com impacte ambiental, danys a béns públics o riscos per les persones.  

Aquí hi trobaríem petits comerços com a botigues de moda o de productes d’alimentació no peribles, o oficines per a oferir varis serveis. 

 

Com obtenir una llicència d’activitat? 

El projecte d’activitat ha de ser redactat per un equip tècnic d’especialistes en la realització de projectes i tramitació de llicències d’obertura o declaració responsable d’activitat de locals comercials, naus industrials i oficines.  

A Ecopime som la teva oficina de serveis tècnics de confiança. El nostre equip està format per professionals acreditats, que treballen des de l’experiència, el comprimís i la proximitat. 

L’equip tècnic cal que estigui format per professionals competents, acreditats com a arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers o enginyers tècnics. 

 

Necessites aconseguir un projecte d’obres i d’activitats per a fer realitat el teu projecte? Contacta’ns sense cap compromís. 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA