A Ecopime som empresa col·laboradora del Cat-Trial Park, circuit permanent ubicat a Santa Maria de Miralles, que el passat diumenge 1 de setembre va celebrar el 2n trial 4×4 del Campionat de Catalunya.

Per tal de poder fer possible el circuit de trial de Cat-Trial Park, l’empresa va contactar amb Ecopime per efectuar el tràmit urbanístic per l’admissió de l’activitat en sòl no urbanitzable, crear la llicència d’obres i obtenir la llicència ambiental.

Des d’Ecopime vam orientar el nostre client durant tot el procés, informant-lo de tots els tràmits que calia efectuar, i de tot el que necessitava per tal de donar compliment a la normativa i reglamentacions corresponents.

[Tweet “A @Ecopime l’assessorem en tot el procés per a fer possible el seu projecte.”]

Tràmit per a l’admissió d’activitat en sòl no urbanitzable

D’acord amb la legislació urbanística, la utilització del sòl no urbanitzable ha de ser l’adequada a la seva naturalesa rústica, per tant només en són acceptats els usos agrícoles, ramaders i forestals.

El nou espai d’oci i formació del motor s’establia en un circuit delimitat, autoritzat i específicament dissenyat per a formació i ús d’activitats del motor, respectant l’entorn i la naturalesa. En aquest sentit, Ecopime va haver de tramitar una sèrie de documentació per tal d’aconseguir l’autorització per part d’urbanisme i que el circuit es pogués construir.

[Tweet “A @Ecopime l’orientem durant tot el procés d’admissió d’activitat.”]

Obtenció de la llicència d’obres

Per tal d’adequar l’edifici i l’entorn a l’activitat, garantint l’atractiu de les instal·lacions i la seguretat de l’espai, es necessitava la llicència d’obres. El permís és un requisit indispensable per iniciar les obres, de manera que la tasca d’Ecopime va ser efectuar el tràmit per a obtenir-lo.

Per tal de disposar de la llicència d’obres, en vam preparar el projecte tècnic corresponent.

[Tweet “Sap què és un projecte tècnic d’obra i quan el necessita? https://bit.ly/2lIxDeh”]

Llicència ambiental per a l’admissió d’una activitat

El nou centre de formació del motor Cat-Trial Park requeria d’una llicència ambiental, pel fet de construir-se a l’espai natural de Santa Maria de Miralles. Calia disposar del permís ambiental i estar al dia de la nova normativa i reglamentacions.

Al tractar-se d’una llicència d’activitat, també va ser necessària la inspecció per part d’una entitat ambiental de control (EAC), de la qual Ecopime es va encarregar de la gestió.

A Ecopime comptem amb una llarga experiència en l’obtenció de llicències ambientals.

Necessita assessorament per tal de fer realitat el seu projecte? Contacti amb Ecopime i l’orientem en tot el procés.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA