Ja ha arribat l’hivern, i amb ell les temperatures baixes i les festes nadalenques, que impliquen celebracions amb família i amics. En aquesta època les nostres llars prenen protagonisme i es converteixen en indrets de retrobaments, àpats i converses, on la comoditat i el caliu esdevenen un imprescindible.

Estalviar energia i alhora protegir-se del fred és possible a través d’un bon aïllament constructiu, bones pràctiques i la utilització racional de la calefacció.

Un bon aïllament a la seva llar li permetrà estalviar energèticament i millorar el seu benestar.

 

Revisi l’aïllament de la llar

Revisi el condicionament de la seva casa assegurant-se que compta amb un bon aïllament de portes i finestres per a reduir les pèrdues de calor. Comprovar que les portes i finestres aïllin li permetrà evitar que l’escalfor de la llar s’escapi.

Si no disposa de vidres adequats per a l’aïllament total, pot utilitzar altres elements econòmics i fàcils d’instal·lar, com els borlets, que pot col·locar a les portes i finestres per evitar les corrents d’aire.

Revisi també que els sistema de calefacció de la seva llar funciona correctament, i que ha passat els manteniments oportuns.

[Tweet “Sap que la pèrdua d’energia dels habitatges provoca un augment de despesa energètica?”]

 

Utilitzi de manera eficient els electrodomèstics

Sap que rentant la roba a 40º , en comptes de 60º, pot estalviar el 55% d’energia? Utilitzi de manera eficient els electrodomèstics no abusant de l’excés de temperatures a les calefaccions, escollint programes de rentats que li permetin estalviar, entre d’altres.

Instal·lar vàlvules de termòstat als radiadors també li permetrà controlar el flux d’aigua que passa pels seus radiadors, en funció de les seves necessitats, per un consum eficient i responsable.

Sap que rentant la roba a 40º , en comptes de 60º, pot estalviar el 55% d’energia?

 

Baixi la persiana per la nit i aprofiti el sol de dia

Aprofiti l’escalfor del sol a la seva llar atrapant-ne la seva energia: pugi les persianes de dia i tanqui-les bé quan marxi.

La llum que entra per les finestres també escalfa, i ens permet estalviar calefacció. A més, també estalviarà llum.

 

No tapi els radiadors amb cortines o taparadiadors

Eviti interposar obstacles per a la circulació de l’escalfor i permeti que la calor circuli fins al centre de la seva estància. També cal que s’asseguri que els filtres dels radiadors estiguin nets, així com els tubs i les sortides de fums.

[Tweet “Les actuacions de rehabilitació disminueixen la despesa energètica. Contacti amb @Ecopime.”]

 

Busqui assessorament en eficiència energètica

Contacti amb persones expertes en eficiència energètica per tal d’aconseguir un veritable estalvi energètic a la seva llar. Crear una arquitectura eficient del seu edifici li permetrà estalviar significativament el consum energètic i reduir la seva factura mensual.

[Tweet “Contacti amb @Ecopime si vol aconseguir confort, estalvi i sostenibilitat a la seva llar.”]

Contacti amb Ecopime si busca assessorament per tal d’aconseguir un consum conscient i responsable d’energia a casa seva.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA