ENGINYERIA
ARQUITECTURA

BLOG

Sap per què el seu edifici necessita un tècnic de capçalera?

Arquitecte tècnic. Tècnic de capçalera

El tècnic de capçalera d’un edifici és un professional de confiança que l’informa, l’assessora i li ofereix la millor solució per al manteniment i rehabilitació del seu edifici. És una persona acreditada com a aparellador, arquitecte tècnic o enginyer d’edificació col·legiat que coneix el seu edifici i actua com a “doctor” vetllant pel manteniment i seguretat del seu immoble.

La llar és el millor lloc on viure. Faci de la seva casa una llar.

Motius per disposar d’un tècnic de capçalera

  • Conservar el seu habitatge
  • Rehabilitar i millorar l’immoble
  • Mantenir el seu edifici en condicions òptimes i allargar-ne la seva vida útil
  • Garantir una seguretat i un correcte funcionament de les instal·lacions

Ha pensat com d’important és el seu edifici?

Disposar d’un tècnic de capçalera li donarà total seguretat i comoditat per a mantenir la salut del seu edifici o comunitat d’edificis, evitant qualsevol problemàtica estructural i adequant l’edifici a la legislació vigent.

[Tweet “Contacti amb @Ecopime si necessita contractar un tècnic de capçalera pel seu edifici.”]

Manteniment i conservació d’edificacions legalment imperativa

Mantenir i conservar un edifici o comunitat de veïns en condicions d’habitabilitat és obligatori per llei. Segons la Llei 18/2007 del Dret a l’habitatge, és d’obligat compliment la conservació i rehabilitació dels immobles, i s’estableix com a molt greu l’incompliment del deure, ja que pot comportar un risc per a la seguretat de les persones, amb penalitzacions de fins a 900.000€.

Comunitats de veïns

Un equip professional a la disposició del seu edifici

El tècnic de capçalera és la persona responsable de fomentar i impulsar la rehabilitació i la conservació del seu edifici o comunitat. Entre d’altres coses, comptar amb la seva figura li garantirà disposar de…

SEGURETAT

El seu edifici o comunitat de veïns disposarà d’una persona de confiança que coneix el seu edifici i el seu entorn, amb totes les capacitats per a guiar-lo en les actuacions que faci en tot moment.

També serà la persona que supervisarà que tot l’edifici es troba en condicions òptimes i per tant evitarà qualsevol imprevist que pugui sorgir.

GUIA PROFESSIONAL

Un equip professional que s’encarrega del manteniment i conservació del seu habitatge, per assegurar la qualitat de la construcció i la seva vida útil.

El rigor professional li garanteix comoditat i seguretat, ja que pot confiar el manteniment del seu edifici a un tècnic de confiança sense preocupar-se de res.

ASSESSORAMENT

El tècnic de capçalera és una persona de confiança que està a la seva disposició per resoldre-li tots els seus dubtes, problemes i assessorar-lo en els tràmits que hagi de fer, relacionats amb la conservació i manteniment del seu edifici.

Tècnic de capçalera

ESTALVI

Les actuacions que dugui a terme tenen garantia de qualitat pel rigor professional, fet que li estalviarà problemes i imprevistos que li poden sortir cars, per no haver previst alguna problemàtica o desgast.

 

► A Ecopime som el tècnic de capçalera del seu edifici. Li garantim professionalitat, resolució i confiança. Contacti amb el nostre equip.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA