El tècnic de capçalera d’un edifici és un professional de confiança que l’informa, l’assessora i li ofereix la millor solució per al manteniment i rehabilitació del seu edifici. És una persona acreditada com a aparellador, arquitecte tècnic o enginyer d’edificació col·legiat que coneix el seu edifici i actua com a “doctor” vetllant pel manteniment i seguretat del seu immoble.

La llar és el millor lloc on viure. Faci de la seva casa una llar.

Motius per disposar d’un tècnic de capçalera

  • Conservar el seu habitatge
  • Rehabilitar i millorar l’immoble
  • Mantenir el seu edifici en condicions òptimes i allargar-ne la seva vida útil
  • Garantir una seguretat i un correcte funcionament de les instal·lacions

Ha pensat com d’important és el seu edifici?

Disposar d’un tècnic de capçalera li donarà total seguretat i comoditat per a mantenir la salut del seu edifici o comunitat d’edificis, evitant qualsevol problemàtica estructural i adequant l’edifici a la legislació vigent.

[Tweet “Contacti amb @Ecopime si necessita contractar un tècnic de capçalera pel seu edifici.”]

Manteniment i conservació d’edificacions legalment imperativa

Mantenir i conservar un edifici o comunitat de veïns en condicions d’habitabilitat és obligatori per llei. Segons la Llei 18/2007 del Dret a l’habitatge, és d’obligat compliment la conservació i rehabilitació dels immobles, i s’estableix com a molt greu l’incompliment del deure, ja que pot comportar un risc per a la seguretat de les persones, amb penalitzacions de fins a 900.000€.

Comunitats de veïns

Un equip professional a la disposició del seu edifici

El tècnic de capçalera és la persona responsable de fomentar i impulsar la rehabilitació i la conservació del seu edifici o comunitat. Entre d’altres coses, comptar amb la seva figura li garantirà disposar de…

SEGURETAT

El seu edifici o comunitat de veïns disposarà d’una persona de confiança que coneix el seu edifici i el seu entorn, amb totes les capacitats per a guiar-lo en les actuacions que faci en tot moment.

També serà la persona que supervisarà que tot l’edifici es troba en condicions òptimes i per tant evitarà qualsevol imprevist que pugui sorgir.

GUIA PROFESSIONAL

Un equip professional que s’encarrega del manteniment i conservació del seu habitatge, per assegurar la qualitat de la construcció i la seva vida útil.

El rigor professional li garanteix comoditat i seguretat, ja que pot confiar el manteniment del seu edifici a un tècnic de confiança sense preocupar-se de res.

ASSESSORAMENT

El tècnic de capçalera és una persona de confiança que està a la seva disposició per resoldre-li tots els seus dubtes, problemes i assessorar-lo en els tràmits que hagi de fer, relacionats amb la conservació i manteniment del seu edifici.

Tècnic de capçalera

ESTALVI

Les actuacions que dugui a terme tenen garantia de qualitat pel rigor professional, fet que li estalviarà problemes i imprevistos que li poden sortir cars, per no haver previst alguna problemàtica o desgast.

 

► A Ecopime som el tècnic de capçalera del seu edifici. Li garantim professionalitat, resolució i confiança. Contacti amb el nostre equip.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA