A Ecopime, empresa especialitzada en la gestió de projectes d’eficiència energètica i rehabilitació d’edificis, t’ajudem a sol·licitar i tramitar aquesta subvenció emmarcada als fons Next Generation per a la millora d’eficiència energètica als habitatges i que permet, entre d’altres, renovar les finestres de casa teva, substituir d’equips per bombes de calor aerotèrmiques o per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques.   

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha anunciat l’ampliació del termini de presentació d’ajudes per a les actuacions del Programa de rehabilitació d’edificis residencials, unifamiliars i plurifamiliars, segons la Resolució TER/2134/2024 de 6 de juny publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). 

El Programa 4 d’aquest bloc d’ajuts que s’amplia ara fins al 31 de desembre de 2024, té per objecte el finançament d’actuacions o obres de millora de l’eficiència energètica dels habitatges, siguin unifamiliars o pertanyin a edificis plurifamiliar. Aquesta subvenció s’adreça a propietaris o usufructuaris d’habitatges, però també a comunitats de propietaris, societats cooperatives o empreses arrendatàries o concessionàries d’edificis. Consulta’ns si pots acollir-t’hi.  

S’exclouen d’aquesta convocatòria actuacions a Barcelona ciutat i a la seva Àrea Metropolitana i cal preveure una reducció del 30% de l’indicador de consum d’energia primària no renovable. També cal tenir en compte que el termini d’execució de les obres no podrà excedir de divuit mesos des de la data de concessió de l’ajuda.  

 

Aquesta subvenció s’adreça a propietaris, usufructuaris d’habitatges i també a comunitats de propietaris o societats cooperatives, entre d’altres. 

Reducció demanda energètica i substitució de finestres

Alguns dels treballs subvencionables poden ser, per exemple, la reducció de la demanda energètica de calefacció i aire condicionat o la substitució d’elements de tancament com poden ser finestres o claraboies. A més, també s’inclouen la substitució d’equips per altres de més nous com la bomba de calor aerotèrmica, i també la instal·lació de plaques fotovoltaiques. En aquest darrer cas, a més, des d’Ecopime fem tots els tràmits amb l’Ajuntament corresponent, així com tot el procés de legalització i posada en marxa de les mateixes.  

No deixis passar aquesta oportunitat per millorar l’eficiència energètica del teu edifici i beneficiar-te de les ajudes NextGenerationEU. Contacta amb Ecopime i deixa que t’ajudem a gestionar el teu projecte des del principi fins al final

A Ecopime ens n’ocupem de la realització del projecte, la tramitació de la subvenció i les certificacions corresponents. Oferim serveis integrals per a la gestió de projectes d’eficiència energètica amb assessorament personalitzat i amb tota la tramitació administrativa inclosa. I ho fem amb la professionalitat i transparència d’Ecopime i garantint resultats. Tu preocupa’t només d’estalviar!  

 

Contacta amb Ecopime 

Per a més informació sobre com Ecopime pot ajudar-te a gestionar les subvencions i millorar l’eficiència energètica de casa teva o del teu edifici, visita la nostra pàgina web ecopime.com o truca’ns al telèfon de contacte. Estarem encantats d’ajudar-te. 

Necessites que t’assessorem i en n’ocupem de tots els tràmits? Contacta amb Ecopime i t’assessorem. 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA