Recentment un centre de cosmètica i perfumeria ubicat al centre comercial Illa Diagonal de Barcelona ha confiat en l’equip tècnic d’Ecopime per a la redacció del projecte tècnic d’obres menors, activitat i legalització de baixa tensió per a l’obertura del seu nou  local comercial de 180m2.

Pràcticament totes les obres necessiten un projecte tècnic bàsic i un projecte tècnic d’execució visat pel Col·legi corresponent, i aquest ha d’estar elaborat i signat per un tècnic competent, ja sigui arquitecte tècnic, enginyer o arquitecte. Per aquest motiu l’empresa va requerir dels serveis tècnics d’Ecopime, previs a l’obertura del seu negoci.

Obrir un nou negoci sempre és un moment emocionant, però hem de fer front a una sèrie de tràmits que poden semblar complicats. A Ecopime t’acompanyem i te n’assessorem.

 

Projecte tècnic d’obres menors

Quan parlem d’obres menors, ens referim a aquelles modificacions que es fan a l’interior d’un local i que no alteren el volum o la superfície construïda. Com en el cas del nou centre d’estètica, aquest tipus d’obres requereixen d’una comunicació d’obra menor.

Disposar d’un equip tècnic especialitzat et permet disposar de l’àmplia experiència en tots els procediments i un assessorament expert.

Comptar amb un equip d’arquitectes tècnics i enginyers és essencial donat l’àmplia experiència en el sector que disposen, per tal d’estar al dia de les normatives vigents, conèixer els diferents sistemes constructius i materials viables, així com les diferents tècniques de construcció.

 

Projecte d’activitat per a l’obertura d’un negoci

Per a iniciar un negoci és necessari realitzar una comunicació d’obertura, per la que es requereix d’un projecte tècnic de l’establiment. Aquest document servirà per acreditar que el condicionament del local és l’adequat per a la mena d’activitat del negoci, i cal que sigui elaborat per professionals competents.

 

Legislació d’una instal·lació elèctrica de baixa tensió

La seguretat i el correcte funcionament de les instal·lacions elèctriques és essencial, motiu pel qual normativa i legalment regeixen unes condicions que cal complir.

A Ecopime preparem el projecte i certificat d’instal·lació elèctrica en baixa tensió i presentem tota la documentació a l’administració pública autonòmica per tal de complir amb la normativa.

Contacta amb Ecopime si necessites acompanyament i assessorament per impulsar el teu negoci.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA