La Declaració Responsable és un document que s’utilitza per a l’obertura d’una activitat econòmica i que es presenta davant l’Administració corresponent per a obtenir la corresponent autorització. Aquesta declaració suposa un compromís per part de l’interessat que compleix amb tots els requisits legals i tècnics necessaris per a dur a terme l’activitat que desenvoluparà.

A Ecopime t’acompanyem en la consecució de la declaració responsable per al teu projecte empresarial.

Quan necessito una declaració responsable

A nivell tècnic, la Declaració Responsable implica que l’interessat compleix amb una sèrie de requisits previs a l’obertura del seu negoci, com poden ser:

  • La legalització de les instal·lacions existents en el local
  • La realització d’obres en el local, etc.

 

A més, aquesta declaració implica que l’interessat declara que compleix amb les normes i reglaments d’aplicació durant el desenvolupament de l’activitat.

Com puc obtenir la declaració responsable

És important tenir en compte que la Declaració Responsable és un document molt important que té implicacions legals i tècniques molt serioses. Per aquest motiu, és fonamental que la tramitació d’aquesta declaració sigui realitzada per un tècnic professional qualificat i especialitzat en la matèria.

El tècnic professional que s’encarregui de la tramitació de la Declaració Responsable tindrà els coneixements i l’experiència necessaris per a dur a terme tots els tràmits requerits per a l’obertura de l’activitat econòmica. A més, aquest tècnic s’encarregarà de revisar tota la documentació necessària per a la presentació de la Declaració Responsable i assegurarà que compleix amb tots els requisits legals i tècnics.

A Ecopime som la teva oficina tècnica especialitzada. T’ajudem en tot el que necessites per al funcionament del teu projecte

La Declaració Responsable és necessari en el cas d’obertura d’establiments comercials de superfície inferior a 120m2. A Ecopime Projects som el teu tècnic especialitzat; t’oferim tot el nostre bagatge en el sector per a garantir-te que tots els tràmits que realitzis siguin correctes i que l’activitat econòmica s’obri complint amb totes les normatives legals i tècniques corresponents.

Contacta’ns sense compromís.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA