Recentment l’equip d’Ecopime Projects hem treballat a la redacció de la memòria tècnica de comunicació prèvia d’obertura d’una cafeteria a Olivella, que comptava amb l’afegit d’una sol·licitud d’ocupació de la via pública per instal·lació d’una terrassa.

Necessites la memòria tècnica del teu projecte emprenedor? T’ajudem a complir totes les normatives vigents.

Per què necessito una memòria tècnica per obrir una cafeteria o bar

La memòria tècnica per a la comunicació prèvia de l’activitat és un document imprescindible per realitzar la comunicació prèvia de l’activitat amb projecte i certificat tècnic, segons la llei 18/2020 de facilitació de l’activitat econòmica. Aquest document és necessari per garantir que l’activitat que es realitzarà és compatible amb la normativa local i no causarà cap tipus d’impacte negatiu en l’entorn. En el nostre cas, com el nostre projecte recent, aquest document encara és més important, ja que es tracta d’una activitat que implica l’ocupació de l’espai públic.

Per redactar una memòria tècnica per a la comunicació prèvia de l’activitat cal comptar amb els coneixements tècnics necessaris en matèria d’enginyeria, a més d’un coneixement profund de la normativa local i de les condicions tècniques necessàries per dur a terme l’activitat de manera segura i eficient.

En aquest document s’han de detallar els aspectes més rellevants del negoci, com ara la seva ubicació, les activitats que es faran, les instal·lacions, etc. i és fonamental per obtenir les llicències necessàries per a l’obertura del negoci.

Serveis tècnics per ajudar-te a obrir el teu negoci

A l’hora d’obrir un negoci, és important tenir un equip tècnic professional i de confiança. Un equip tècnic et pot ajudar a realitzar tots els tràmits necessaris per a l’obertura d’un negoci, com ara la memòria tècnica de comunicació prèvia, la comunicació d’activitat, l’adequació de l’espai, la rehabilitació energètica, obres d’accessibilitat, la sol·licitud d’ocupació de via pública, etc. A Ecopime Projects t’assessorem sobre el compliment de les normatives i els requisits necessaris per a l’obertura del negoci.

 

T’ajudem a complir totes les tramitacions que necessites per obrir un negoci.

 Contacta’ns sense compromís.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA