Amb la creixent consciència ambiental i la necessitat de reduir l’ús de combustibles fòssils, cada vegada més propietaris d’habitatges busquen solucions energètiques alternatives, com la instal·lació de sistemes de producció d’energia solar fotovoltaica per a l’autoconsum. En aquest article, Ecopime Projects et presentem el nostre últim projecte, una nova instal·lació solar fotovoltaica per a l’autoconsum a un habitatge a la Pobla de Claramunt. 

El projecte tècnic va consistir en una nova instal·lació solar fotovoltaica per a l’autoconsum en un habitatge a la Pobla de Claramunt, sobre la coberta d’edifici i a través d’una estructura coplanar. 

Avantatges de l’energia fotovoltaica per a l’autoconsum

Els avantatges de la instal·lació de sistemes energètics sostenibles per a l’autoconsum són nombrosos. En primer lloc, aquests sistemes permeten als propietaris d’habitatges reduir la seva dependència de les companyies energètiques i els costos associats a l’ús d’energies convencionals. Això es tradueix en una reducció de la despesa energètica a curt i llarg termini. A més a més, en el cas de la producció d’energia solar fotovoltaica, és una opció més neta i sostenible que les fonts d’energia tradicionals, fet que contribueix a reduir la nostra empremta de carboni al planeta. 

Què necessito per aconseguir el projecte tècnic per a una instal·lació solar fotovoltaica per a l’autoconsum

La redacció d’un projecte tècnic per a una instal·lació solar fotovoltaica per a l’autoconsum ha de ser feta per un professional especialitzat. El projecte ha de considerar els requeriments tècnics i legals necessaris per garantir la seguretat i la fiabilitat de la instal·lació, així com la seva integració amb l’estructura de l’edifici i el seu entorn 

A Ecopime som especialistes en redacció de projectes tècnics d’èxit.

En el cas de la nostra recent instal·lació solar fotovoltaica per a l’autoconsum a la Pobla de Claramunt, vam realitzar una sèrie d’estudis per determinar la millor ubicació i configuració de la instal·lació en la coberta de l’edifici. Això va incloure l’estudi de la radiació solar disponible, les característiques de l’estructura de l’edifici, i els requeriments tècnics i legals per a la instal·lació. 

La instal·lació de sistemes de producció d’energia solar fotovoltaica per a l’autoconsum és una opció atractiva per als propietaris d’habitatges que busquen reduir la seva dependència dels combustibles fòssils i els costos associats. Contacta’ns si vols passar-te a l’autoconsum energètic.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA