Ecopime va ser contractat per a elaborar el projecte tècnic d’obertura d’un local comercial al Centre Comercial Fan de Palma de Mallorca. La tasca va consistir en redactar la documentació tècnica prèvia per a la sol·licitud de llicència d’obres de l’Ajuntament de Palma de Mallorca, per a l’adequació del local destinat a la venda de productes de cosmètica i bellesa d’una marca internacional del sector.

També es va sol·licitar la tasca de direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut, així com l’assistència en les tasques de project manager, en contacte directe amb la direcció de la marca. Finalment es va haver de redactar el projecte d’obertura davant l’Ajuntament de Palma de Mallorca, i fer la corresponent legalització de la instal·lació elèctrica de la botiga.

Projecte tècnic per a lobertura dun local

A l’hora d’iniciar un negoci i obrir un local comercial, cal comunicar-ho prèviament a l’Ajuntament del municipi en qüestió, i així aconseguir la llicència d’obertura.

[Tweet “Necessita demanar la llicència d’obertura d’un negoci? A @Ecopime li facilitem la gestió.”]

Com ja comentàvem en el projecte tècnic elaborat a Astúries, la llicència d’activitat serveix per acreditar l’actuació i l’aval de les activitats que s’hi volen dur a terme, d’acord amb la normativa existent. Per aconseguir-la, només si les activitats que s’hi han d’efectuar són perilloses, complexes o nocives, hauran d’anar acompanyades d’un projecte tècnic. Aquest és un informe realitzat i signat per un tècnic especialitzat i competent, garantit amb el visat del Col·legi Oficial corresponent.

Direcció dexecució dobres

A Ecopime som especialistes en arquitectura tècnica i dirigim la seva obra per tal que no tingui cap imprevist en aspectes tècnics, estilístics, urbanístics i mediambientals, d’acord amb el projecte tècnic creat.

La direcció de l’obra és la clau perquè no hi hagi cap problema a l’hora d’executar-la; es tracta d’una supervisió d’acord amb la normativa, el pressupost i el projecte establert.  Alhora també serveix per resoldre qualsevol contingència que es pugui produir i elaborar el certificat final, entre d’altres.

[Tweet “Som especialistes en arquitectura tècnica. Contacti amb @Ecopime per a la direcció de la seva obra.”]

Legalització duna instal·lació elèctrica

Tal i com comentàvem en el passat article “Com elaborar el projecte tècnic de legalització d’una instal·lació elèctrica?”, per a disposar d’un projecte de legalització cal comptar amb un bon assessorament tècnic en la instal·lació elèctrica del local.

És imprescindible complir amb la legalització de les instal·lacions elèctriques, així com disposar de les corresponents autoritzacions, per a iniciar una activitat.

 

Contacti amb Ecopime si ha pensat obrir un negoci. Som la seva consultoria de confiança.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA