BLOG

Projecte de legalització de reforma en la instal·lació elèctrica de baixa tensió d’un centre docent a Barcelona

projecte de legalitzacio instalacion electrica baja tension

Recentment l’equip d’Ecopime vam portar a terme el projecte de legalització de la reforma de la instal·lació elèctrica de baixa tensió d’un centre docent ubicat a Barcelona.  

El centre va confiar en el nostre servei de certificació i legalització d’instal·lacions elèctriques per a redactar el seu projecte. En els locals de pública concurrència és necessari tenir aprovat el projecte de legalització sense mínim ni màxim de potència requerit. 

Legalitzar les reformes d’instal·lacions de baixa tensió 

Per a poder oficialitzar el registre de les obres realitzades, s’ha de fer el projecte de legalització d’instal·lacions noves o de la reforma de les instal·lacions i estar expedit i signat per un tècnic titulat competent. En el cas que sigui necessari, s’ha de gestionar l’inspecció que ha de dur a terme la entitat de control concreta per a l’obtenció d’una acta amb resultat favorable. 

Disposar d’un equip tècnic permet estar tranquil en saber que tot el procès serà portat per experts amb experiència.

El treball realitzat ha d’estar sempre en compliment de les normatives vigents marcades per a cada tipus d’obra en el Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. 

Quins aspectes ha de tenir el projecte de legalització d’instal·lacions elèctriques? 

Per a assegurar que les obres s’han realitzat correctament i són segures per al seu ús, existeixen un seguit de reglaments que reuneixen les condicions necessàries que han de tenir. El document del projecte ha de fer constar aquests aspectes: 

  • Dades relatives al titular de la instal·lació. 
  • Ús que se li dona, característiques bàsiques i emplaçaments. 
  • Seccions i característiques dels conductors projectats. 
  • Diàmetres i característiques dels tubs per a les canalitzacions. 
  • Receptors previstos en la instal·lació, potència, sistemes i dispositius de seguretat adaptats. 
  • Esquema unifilar, descripció dels dispositius de projecció i tall seleccionats, seccions dels conductors i punts utilització. 
  • Croquis del traçat de la instal·lació. 
  • Càlculs justificatius del disseny.

Contacta amb nosaltres i t’atendrem per assessorar-te de manera personalitzada i que puguis aconseguir els teus propòsits 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA