Training Guinardó, centre de gimnàstica artística i arts marcials de Barcelona, recentment va contractar l’equip d’Ecopime com a gabinet d’arquitectura per tal d’elaborar el projecte de trasllat de la seva activitat, amb l’obertura d’un nou local, i el corresponent projecte tècnic de comunicació d’activitat, així com el de legalització de la instal·lació elèctrica.

L’empresa va fer un canvi de seu, al districte Horta-Guinardó de Barcelona, i va necessitar l’adequació integral del local amb el respectiu projecte tècnic d’obra menor, i el corresponent comunicat immediat davant de l’Ajuntament de Barcelona. Alhora es va coordinar també el càlcul i dimensionat de les instal·lacions diverses.

 

Projecte tècnic d’obra menor, per a adequacions innòcues

Tal com establíem en el passat projecte d’obertura elaborat per Ecopime, en les obres menors no s’altera la configuració arquitectònica de l’edifici, i és aquest el tipus de projecte que Training Guinardó va necessitar. Les tasques a desenvolupar van ser les de reformar l’edifici per tal d’adequar-lo a les necessitats de l’empresa, amb l’elaboració prèvia d’un projecte tècnic i la sol·licitud del permís corresponent a l’Ajuntament.

Disposar d’un equip tècnic de confiança per a l’elaboració del projecte és imprescindible, doncs a més de requerir la signatura d’un professional competent, l’assessorament i l’acompanyament són bàsics per facilitar tot el procés i efectuar-lo amb garanties i seguretat.

[Tweet “Necessita elaborar un projecte tècnic d’obra menor? Contacti amb @Ecopime.”]

 

Projecte tècnic de comunicació de l’activitat, per a l’obertura d’un negoci

Donat el canvi d’activitat del nou local, Training Guinardó va haver de presentar el projecte tècnic de comunicació de l’activitat mitjançant l’ Annex III.2. de l’ordenança municipal, a través del qual el projecte havia de comptar amb el certificat EAC (Entitat Ambiental de Control).  Des d’Ecopime, es va coordinar tots els tràmits amb l’Entitat de Control per a minimitzar la feina a la promotora.

Comunicar l’inici d’una activitat a l’Ajuntament és imprescindible, i cal determinar el tipus de permís a demanar segons l’Ordenança Municipal.

[Tweet “A @Ecopime li preparem tot el que necessita per a l’obertura del seu negoci.”]

 

Projecte tècnic de legalització d’una instal·lació elèctrica, per a noves instal·lacions

Ecopime també va haver d’elaborar el projecte tècnic de legalització de la instal·lació elèctrica amb la corresponent inspecció inicial, pel fet de ser un local de pública concurrència d’un OCA (Organisme de Control Autoritzat).

Necessita saber com elaborar aquest tipus de projecte? Li expliquem.

[Tweet “Un bon assessorament tècnic és imprescindible per a la instal·lació elèctrica d’un edifici.”]

 

► Disposar d’un equip professional i especialitzat que l’assessori li permetrà tenir el control de qualsevol imprevist i poder efectuar qualsevol obra, trasllat o obertura d’activitat amb total efectivitat.

Contacti amb Ecopime.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA