La Generalitat de Catalunya ha fet pública, dimarts 26 de juny, la convocatòria de subvencions per al foment de la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial per aquest 2018, excloent els edificis de la ciutat de Barcelona i àrea metropolitana. La sol·licitud de l’ajuda es pot fer fins el proper 31 de juliol 2018, i cal adreçar-la a les Oficines Locals d’Habitatge del propi municipi o Consell Comarcal.

Les condicions per a rebre la subvenció són que l’obra no s’hagi iniciat abans de la publicació d’aquesta resolució, i que es faci l’entrega de la documentació juridicoadministrativa i tècnica obligatòria en les diferents fases del procediment, inici i final d’obres.

Abans de fer la sol·licitud, cal disposar de l’Informe d’Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE), la sol·licitud del certificat d’aptitud, el Certificat d’Estalvi Energètic i l’etiqueta energètica.

[Tweet “Sabia que per a gaudir de l’ajut de rehabilitació d’edificis necessita una ITE? Contacti amb @Ecopime.”]

 

ITE, certificat d’aptitud de l’edifici, CEE i etiqueta energètica

Un dels requisits per a poder optar a la subvenció de rehabilitació d’edificis és disposar de l’Informe d’Inspecció Tècnica de l’Edifici, per a certificar l’aptitud de l’habitatge. Es tracta d’un informe, elaborat i signat per un tècnic competent, que acredita les possibles deficiències que pugui tenir en una escala que va de l’absència a l’estat molt greu de l’immoble, així com també les accions que s’hi han de dur a terme per a ser apte, si fos el cas.

Pel que fa al Certificat d’Eficiència Energètica, de la mateixa manera que la ITE, cal que sigui redactat per un tècnic competent, acreditat com a arquitecte, arquitecte tècnic, enginyer o enginyer tècnic. En aquest informe s’estableix la informació relativa a l’eficiència energètica de l’immoble i la qualificació energètica.

[Tweet “No té el CEE i vol sol·licitar l’ajut de rehabilitació d’edificis? Contacti amb @Ecopime.”]

 

L’assessorem i gestionem la seva sol·licitud d’ajut

Si busca un estudi d’arquitectura que l’assessori en tot el projecte i sol·licitud de la subvenció per a la rehabilitació d’edificis, a Ecopime li oferim un servei personalitzat i especialitzat en ITE, certificats d’aptitud, CEE i etiqueta energètica. La nostra experiència en sol·licituds li permetrà una gestió i tràmits segurs i amb total garantia.

Contacti amb Ecopime si ha pensat en sol·licitar l’ajut per a la rehabilitació d’un edifici.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA