Aprofita l’ajut i millora l’eficiència energètica de la teva llar, per reduir la factura de final de mes i contribuir a la sostenibilitat. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha allargat la convocatòria d’ajuts per a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges, ja siguin unifamiliars o pertanyents a edificis plurifamiliars. Les sol·licituds poden presentar-se fins el 30 de juny de 2024. 

La subvenció s’adreça a les persones propietàries que volen millorar l’eficiència energètica del seu domicili habitual mitjançant el canvi de finestres, la instal·lació d’aïllament en l’envolupant de l’habitatge i la substitució dels sistemes de climatització basats en energies renovables com l’aprofitament de l’energia solar, la biomassa o les bombes de calor aerotèrmiques.  

Aprofita els ajuts per estalviar energia a la llar i contribuir a la sostenibilitat.

Es tracta d’uns ajuts europeus, fons Next Generation, que tenen per objectiu que els edificis d’habitatges redueixin un mínim del consum d’energia primària no renovable i un mínim de reducció de demanda de calefacció i refrigeració segons zona climàtica. 

Com demanar la subvenció per a millorar l’eficiència energètica de la llar?

T’expliquem tot el procediment que has de seguir si has pensat en millorar energèticament la teva llar. 

1. Sol·licitud de la subvenció.

Cal que iniciïs el tràmit a través del portal web de la Generalitat de Catalunya. Caldrà que indiquis les actuacions de rehabilitació objecte del programa per les quals sol·licites l’adjut. 

 Necessites una valoració de possibilitats de millora? Contacta amb el nostre equip i te n’assessorem. 

2. Declaració responsable dels requisits tècnics.

Un professional tècnic cal que t’elabori una declaració responsable dels requisits tècnics de l’habitatge, objecte de la subvenció. 

Ecopime formem part del Programa d’ajuts per a la millora de l’eficiència de la llar, com a professionals experts. Ens encarreguem d’elaborar la declaració responsable amb tota la formalització de dades i la documentació tècnica que es requereix. 

3. Esperar la resposta de l’administració.

Caldrà esperar la resolució de l’ens; El termini màxim per dictar-la i notificar-la és de tres mesos, a comptar de l’endemà de la data de presentació de la sol·licitud. 

4. Declaració del responsable tècnic (en cas d’haver fet la sol·licitud sense haver finalitzat les obres)

El nostre equip, o bé el professional que escullis, caldrà que empleni les diferents dades tècniques del formulari en línia de la declaració responsable, i aportar la documentació relacionada a la fase Final. 

    

Només s’atorga subvenció per a una sol·licitud per programa, és a dir, una persona no pot sol·licitar més d’un ajut per un mateix projecte.  

Vols millorar energèticament la teva llar?

T’ajudem a acollir-te a la subvenció i a preparar tota la documentació tècnica que necessites. Contacta’ns sense compromís. 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA