La Generalitat de Catalunya ha allargat el termini per a la presentació de sol·licituds al Programa d’Ajudes a la Rehabilitació Energètica d’Edificis (PREE5000) fins al 31 de juliol de 2024. Aquesta pròrroga ofereix a propietaris i comunitats l’oportunitat d’accedir a recursos financers per a dur a terme actuacions de renovació que millorin l’eficiència energètica i redueixin el consum d’energia dels seus immobles. 

Vols aprofitar l'ajuda per a rehabilitar energèticament la teva llar? Necessitaràs un projecte tècnic i altra documentació imprescindible. T'ajudem a aconseguir-la!

L’objectiu principal d’aquest programa és contribuir als objectius mediambientals establerts en la normativa europea, que estan centrats en la reducció del consum d’energia final i les emissions de CO₂. Es busca no només complir amb les regulacions ambientals, sinó també millorar la qualitat de vida dels habitants i promoure un desenvolupament sostenible. 

Objectiu: reducció mínima del 30% en el consum d'energia primària no renovable en comparació amb la situació inicial de l'edifici

Les obres han de tenir com a objectiu aconseguir una reducció mínima del 30% en el consum d’energia primària no renovable en comparació amb la situació inicial de l’edifici, segons l’indicat en el certificat d’eficiència energètica abans i després del projecte. A més, cal millorar la qualificació energètica total de l’edifici en com a mínim una lletra mesurada en l’escala d’emissions de diòxid de carboni (kg CO2/m² any). 
 
Per a poder optar a aquestes ajudes, les actuacions de rehabilitació energètica han de realitzar-se després de sol·licitar-la. A més, les actuacions subvencionables han de realitzar-se en edificis o habitatges situats en municipis de repte demogràfic, definits com aquells amb una població de fins a 5.000 habitants o els municipis no urbans de fins a 20.000 habitants en els quals totes les seves entitats singulars de població siguin fins a 5.000 habitants. 

Projecte o memòria tècnica d'obligada presentació: en Ecopime som la teva agència tècnica de confiança

Per a poder accedir a aquestes ajudes, és obligatori presentar una certa documentació que inclou un projecte o memòria tècnica de les actuacions a realitzar, així com un pressupost detallat d’aquestes, i una altra documentació. 
 
Contacta amb nosaltres perquè t’informem de tot el procediment i comencem a treballar per a aprofitar la subvenció vigent. Aprofita l’ajuda que t’ofereix el Programa d’Ajudes a la Rehabilitació Energètica d’Edificis a Catalunya: una oportunitat per a propietaris i comunitats de millorar l’eficiència energètica dels seus immobles. 
 
 Sol·licita informació sense compromís. 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA