L’equip d’Ecopime ens hem encarregat de l’elaboració i redacció de la memòria de comunicació prèvia d’activitat per a l’obertura d’una escola de teatre a Sant Boi de Llobregat. 

El projecte va necessitar disposar del document de comunicació prèvia d’activitat per tal d’obtenir la llicencia d’activitat; malgrat es tracta d’una activitat d’incidència ambiental baixa, l’escola necessitava disposar d’aquest projecte per a rebre autorització.  

La memòria ha d’estar feta i signada per un tècnic competent (enginyer, arquitecte o arquitecte tècnic) per poder ser validada per l’administració. 

A Ecopime t’assessorem en tot el procés de redacció de memòria de comunicació d’activitat. En som tècnics especialitzats amb més de 10 anys d’experiència en el sector. 

Què he de fer per obtenir la comunicació prèvia d’activitat?

Per tal d’obtenir la memòria de comunicació prèvia d’activitat, cal contactar amb un equip tècnic que s’encarregui de tota la redacció.  

Una vegada tinguis el projecte en qüestió, caldrà que t’encarreguis de tota la documentació: 

  • Enviar una instància específica a l’Ajuntament en qüestió 
  • Entregar el projecte tècnic signat pel teu tècnic contractat 
  • Fer arribar la fotocòpia del DNI/NIF del titular de l’activitat.  
  • Entregar la certificació tècnica signada per un tècnic competent 

 

Una vegada hagis entregat la documentació, et caldrà també pagar les taxes corresponents, que variaran en funció de l’administració. 

 

A Ecopime som la teva oficina tècnica per a projectes d’enginyeria i arquitectura adaptats a les teves necessitats. El nostre equip d’enginyers compta amb una àmplia experiència en disseny de projectes i redacció de projectes per a obtenir la llicència d’activitat comercial, que ens permet oferir un servei integral a mida de les necessitats dels nostres clients. 

Contacta’ns!

 
 

 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA