A Ecopime treballem al costat dels nostres clients per tal de desenvolupar, implantar i gestionar els seus projectes de manera exitosa. Recentment, ho hem fet a un centre destinat a la psicologia i la salut situat al municipi de Sant Sadurní d’Anoia, a partir de la redacció del projecte de comunicació prèvia d’activitat.

El projecte tècnic d’obertura d’un negoci ha de ser realitzat per un equip tècnic competent, per aquest motiu l’espai va contactar amb l’equip d’Ecopime, qui ens en vam encarregar de la redacció. El projecte d’obertura és un document essencial per obtenir la llicència municipal, i poder començar l’activitat de l’empresa; aquest depèn de varis factors, en funció del tipus d’activitat que es porti a terme.

 

Quin tipus de llicències d’obertura necessito?

En funció de l’activitat que es vol desenvolupar la llicencia d’activitat implicarà una tramitació o altre sempre en relació a l’impacte al mediambient i les persones. La gran majoria d’activitats no impliquen riscos per a les persones i/o el mediambient i segueixen el tràmit de comunicació prèvia o declaració de responsable

 Llicència d’obertura per a activitats

Les activitats es classifiquen d’acord amb la Llei 20/2009, de 4 de desembre, de prevenció i control ambiental de les activitats. D’acord amb aquesta llei les activitats es classifiquen a l’Annex I, II i III. En funció d’aquest i del tipus d’activitat, serà necessari un informe previ de diferents organismes com pot ser el servei de prevenció d’incendis, mediambiental, etc.

A Ecopime t’assessorem per adaptar el teu local a la normativa d’obertura d’activitat.

Per tal de sol·licitar els informes als organismes corresponents és necessari desenvolupar un projecte tècnic on l’activitat pugui ser avaluada i informada.

Alhora, caldrà concretar amb diferents permisos d’acord amb l’activitat, com ara el de manipulació d’aliments, la normativa en cas d’incendis, insonorització, permís de la comunitat de veïns, entre altres.

Llicència d’obertura per a activitats innòcues

Les activitats classificades amb la llei 18/2020, que son les activitats amb menor impacte, cal tramitar-les a través d’una comunicació prèvia de l’activitat o declaració de responsable. Aquest serà un tràmit o altre en funció de l’activitat i superfície.

 

Si vols obrir un negoci, a Ecopime t’informem de tot el procediment normatiu.

A Ecopime som especialistes en llicències d’obertura d’activitat. T’assessorem i adaptem el teu local perquè compleixi amb tots els requisits. Parlem?

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA