L’equip d’Ecopime hem treballat en la comunicació prèvia d’activitat amb certificat tècnic d’Eco Rebost Manresa, un local comercial alimentari, amb una superfície inferior a 120 m2.

A l’hora d’obrir un negoci, hi ha aspectes que requereixen disposar d’un professional tècnic certificat, com la comunicació d’activitat. A Ecopime facilitem totes les gestions i tràmits per a agilitzar l’obertura de negocis, i som tècnics acreditats per a l’elaboració de comunicació d’activitats amb certificat tècnic.

Elaborem els projectes i les certificacions tècniques que necessites per fer realitat el teu projecte.

Quan necessito efectuar una comunicació prèvia d’activitat amb certificat tècnic?

A l’hora d’obrir un negoci, cal conèixer la normativa municipal i complir les ordenances i el planejament en vigor, ja que les activitats són de competència municipal.

Tot i així, hi ha punts en comú de rang superior, com la tramitació de llicències de comerç i serveis. Amb la llei 18/2020 de facilitació de l’activitat econòmica, es va establir que la tramitació de les activitats en funció de la seva activitat i superfície. En el cas d’un local comercial  per a superfícies construïdes inferiors a 120m2, únicament es necessita un certificat tècnic. Mentre que per a superfícies de 120m2 o superiors, es requereix un projecte tècnic amb un certificat tècnic.

En el cas de la botiga d’alimentació orgànica Eco Rebost, únicament varen necessitar l’elaboració del certificat tècnic.

Facilitem el procés d’obertura del teu negoci

A Ecopime som tècnics acreditats i especialitzats en obertura de negocis. T’oferim assessorament expert per tal de garantir tranquil·litat i seguretat a l’hora de fer realitat el teu projecte, i ens encarreguem de tot els aspectes tècnics que requereixen professionals certificats.

Contacta’ns sense cap compromís.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA