Són dies de trobades, estar a casa, gaudir en família… i per estar confortable a la llar, hem de mantenir un ambient càlid i agradable. 

Estem vivint una crisi social i econòmica, arrel de les conseqüències de la pandèmia i de la guerra a Ucraïna, que han fet encarir el preu energètic, entre d’altres. Reduir la despesa energètica s’ha convertit en una necessitat, per evitar factures cares a final de mes. 

 

Et compartim 4 consells d’estalvi energètic per la teva llar: 

Detecta les fuites de la llar 

És important que coneguis aquells punts de casa teva on entra aire de fora, i per tant surt l’aire calent de dins. Cal mantenir l’aire calent dins a casa, així que, si és el teu cas, caldrà que instal·lis un aïllament tèrmic perquè  

En funció del lloc on hi hagi la fuita, podrem utilitzar porexpan, plàstic obstruït, silicona, rivets… caldrà estudiar la situació per determinar la millor solució. 

 

Protegeix la porta d’entrada 

Per les portes d’entrada sempre són entrades de fred, ja que donen accés a espais sense climatitzar, com passadissos o rebedors. Cobrir amb roba o plàstic els baixos de la porta permetrà mantenir l’escalfor de la casa i l’entrada d’aire exterior.  

 

Abaixa les persianes  

Per retenir l’escalfor, protegeix les finestres amb persianes i cortines. Ajudaràs a evitar perdre la calor de casa, i estar confortable reduint la despesa energètica. 

 

Replanteja la teva llar energèticament 

A mig i llarg termini, replantejar la teva llar energèticament t’ajudarà a estalviar en el consum. Algunes de les accions que pots millorar són: 

 

A Ecopime estudiem la teva llar per oferir-te les millors solucions en estalvi energètic. A més, t’assessorem i acompanyem a tramitar les ajudes i deduccions que dona el govern per a les obres de millorar l’eficiència energètica dels edificis i habitatges. 

Contacta’ns sense compromís. 

 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA