El Consorci de l’Habitatge de Barcelona obre una nova convocatòria per millorar l’interior dels edificis d’habitatge, la seva habitabilitat i també millores a nivell d’accessibilitat. 

L’equip tècnic d’ECOPIME PROJECTS us assessorarà en tot el procés i també us redactarà el projecte tècnic 

La convocatòria, promoguda per al Consorci de l’Habitatge de Barcelona, es va obrir el passat mes de març i finalitzarà el mes de desembre del 2016. Està centrada en ajudes a la rehabilitació d’edificis a la ciutat de Barcelona. Està previst que les subvencions per la resta del territori sortiran de cara a la primera quinzena de juny.

Qui se’n pot beneficiar?

  • Comunitats de propietaris
  • Propietaris d’edificis de vivenda d’ús residencial

Quina tipologia d’edificis hi poden accedir?

  • Edificis construïts abans del 1991 i en què un 70%, excloses la planta baixa i la superfície sota rasant, es destini a habitatge habitual.

On es presenten les sol·licituds?

  • A les Oficines de l’Habitatge de Barcelona

Quan es podran iniciar les obres?

  • Caldrà presentar el comunicat d’inici d’obres i iniciar les obres en un termini màxim de tres mesos, a partir de l’obtenció de l’informe tècnic previ.

Quins són els imports que es subvencionen?

  • El 50% per la rehabilitació energètica amb un màxim de 60.000 euros per actuació. Si es compleixen les condicions fixades en l’informe tècnic previ, la subvenció serà la màxima establerta.
  • Es subvenciona el 100% per la realització d’un PLA PER A LA MILLORA ENERGÈTICA DE L’EDIFICI, que inclogui un diagnòstic energètic així com una agenda de mesures a aplicar, sempre i quan es porti a terme alguna de les mesures que se’n derivin.
  • Als edificis on es faci una intervenció de rehabilitació contempant una millora energètica se subvencionarà el 100% d’un equip de control d’energia que permetrà als usuaris tenir accés a la plataforma d’assessoria energètica de l’Ajuntament de Barcelona.

Quins són els aspectes prioritaris?

  • Millora de l’accessibilitat i la supressió de patologies estructurals
  • Rehabilitació energètica per la reducció del consum i millora de l’eficiència dels edificis: instal·lació d’aigua calenta amb energia solar tèrmica, posada en marxa de plaques solars obsoletes, centralització d’instal·lacions i substitució del subministrament per d’altres més eficients.

A ECOPIME disposem d’un equip tècnic complet i professional per tal de gestionar TOT EL PROCÉS incloent les gestions de tramitació, redacció de projectes tècnics i seguiment i control d’obra a més de les gestions per a la justificació de l’ajut.

Per més informació, contacteu amb nosaltres! Parlem?

 

 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA