PROJECTES DE DISSENY I CREACIÓ EN L'ÀMBIT DE LA CONSTRUCCIÓ

Arquitectura tècnica

A Ecopime disposem del servei d’arquitectura tècnica amb el que executem projectes de disseny i creació en l'àmbit de la construcció d’obres per reformes d’habitatges i façanes.

Gestionem i tramitem:

Fem un seguiment de tot el procés del projecte amb direcció d’obra, coordinació de seguretat durant la fase d’execució i supervisant el seu compliment per al bon desenvolupament.

Cèdula d’habitabilitat

Per a legalitzar la construcció o reforma d’un immoble i certificar que l’habitatge disposa de les característiques necessàries per a ser habitat d’acord amb el decret d’habitabilitat, l’equip d’Ecopime gestionem la documentació per a expedir la cèdula d’habitabilitat.

Redactem la cèdula d’habitabilitat amb l’estudi previ de l’immoble fent una visita física i revisant les condicions mínimes d’habitabilitat i comprovant les superfícies útils que disposa.

La validació d’aquest document és necessari per casos com el contracte de lloguer o venda de l’habitatge així com per a donar d’alta els subministraments.

La cèdula d’habitabilitat té una validesa de 15 anys i un cop passat aquest període, s’ha de renovar.

Certificació de superfícies

Realitzem la certificació de superfícies d’espais com habitatges, locals, terrenys o parcel·les, entre altres.

Fem un estudi preliminar de les condicions de l’espai i presencialment, fem els mesuraments del lloc tenint en compte l’àrea útil de l’immoble, l’àrea construïda i l’àrea dels elements comuns. Comparem els resultats de l’estudi i les mesures reals actuals amb els documents oficials, si n’hi ha, per a fer els ajustaments necessaris o creem el certificat de nou.

És obligatori que aquest document sigui expedit per un professional tècnic per a tenir validesa legal.
La certificació de superfícies és un document necessari, entre d’altres, en situacions com:

Informes tècnics

Redactem i signem oficialment documents tècnics necessaris per acreditar característiques i facultats dels immobles per a poder tramitar diverses accions.

Informe tècnic o valoració d’un immoble

Saber l’estat real d’un habitatge, indústria o instal·lació és important a l’hora de decidir comprar i a Ecopime som experts en realitzar l’estudi del lloc per a documentar, en un informe tècnic, les condicions en les quals es conserva.

Taxació d’un immoble

Fem la taxació d’un immoble per a valorar el seu preu de mercat per a diferents tipus d’actius i finalitats. L’equip d’Ecopime estudiem la situació actual immobiliària i fem una taxació contemplant la ubicació de l’immoble, les característiques i l’edifici on es troba.

Contacta amb nosaltres i fes-nos saber quina necessitat tècnica necessites documentar o certificar i t’assessorarem i ajudarem a tramitar-ho.