[vc_row][vc_column][vc_column_text]L’equip d’Ecopime ha estat contractat per a la redacció del projecte tècnic previ a la sol·licitud de llicència d’obres i adequació d’un local per una marca internacional del sector de la cosmètica i bellesa, al centre comercial La Roca Village.

Per a la creació de la nova botiga, Ecopime ha creat la documentació tècnica corresponent per entregar a l’Ajuntament de La Roca del Vallès (Barcelona). Aquesta documentació correspon als diferents informes necessaris per a aconseguir el permís d’obres, i conté el detall de les exigències tècniques i urbanístiques de l’actuació, considerant la normativa tècnica i urbanística aplicable.

També es van portar a terme tasques de direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut, així com assistència en les tasques de project manager, en contacte directe amb la direcció de la firma. Pel que fa a la direcció tècnica, Ecopime va tenir en compte els aspectes tècnics, estètics, mediambientals i urbanístics d’acord amb el projecte, i va actuar com a nexe entre l’empresa i l’administració, supervisant cada aspecte. Aquest servei és ideal per garantir transparència econòmica, el compliment dels terminis i un control de qualitat als diferents agents implicats.

[Tweet “A @Ecopime t’ajudem a obrir el teu futur negoci “]

Quant a la coordinació de seguretat i salut, es va organitzar l’aplicació coherent i responsable de l’acció preventiva d’acord amb la llei de prevenció de riscos laborals, adaptant les exigències particulars de l’obra.

Finalment, es van redactar els projectes d’obertura i de legalització de la instal·lació elèctrica de la botiga amb el vistiplau de l’Ajuntament, completant així aquest projecte.  Amb aquests últims informes es tenen en compte els requeriments tècnics i la normativa per a donar una solució favorable als interessos del client.

 

Vols obrir un negoci i necessites la documentació tècnica?

Contacta amb nosaltres.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA