Del 14 de febrer al 29 d’abril de 2022, l’Ajuntament d’Igualada promou un termini de subvencions per a la rehabilitació de façanes al municipi.

Amb l’objectiu de protegir i millorar el paisatge urbà i la seva estètica, mantenir la seguretat de les façanes dels edificis respecte la via pública i alhora aconseguir la regeneració del nucli antic, l’Ajuntament el passat 2021 va concedir un total de 18 subvencions per un import total aproximat de 40.000 €. Enguany, aquest 2022, es vol continuar contribuint en la renovació de l’exterior dels edificis de la ciutat per millorar el paisatge urbà i garantir-ne la seguretat.

Projectes per a la rehabilitació de façanes i habitatges

Rehabilitar una façana implica recuperar-ne les seves funcions considerant els diferents elements perduts, així com el deteriorament de l’aspecte. Al ser elements que estan en contacte amb l’ambient i les inclemències meteorològiques, la manca de manteniment pot provocar un envelliment prematur i problemes de seguretat, com el risc de despreniments.

El pas del temps, les agressions atmosfèriques i humanes deterioren els edificis. A Ecopime t’assessorem en actuacions de prevenció i manteniment per evitar deterioraments greus.

A Ecopime elaborem projectes de rehabilitació de façanes, com també d’habitatges, i acompanyem als nostres clients en tot el procés de restauració. Ens encarreguem de tota la intervenció, considerant aspectes que calgui substituir o bé aportacions noves de materials que contribueixin a la seva millora.

Estudiem tots els processos d’actuació de manera personalitzada, tractant cada cas com a únic, per adaptar-nos a les necessitats de cada edifici.

Ajut per a la rehabilitació de façanes

Si et vols acollir a les noves subvencions per a la rehabilitació de façanes que ofereix l’administració, a Ecopime t’acompanyem en tot el procediment de sol·licitud i projecte tècnic.

Contacta amb el nostre equip, sense compromís, per tal d’informar-te’n.

 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA