Cada negoci i cada idea és un món. No només a nivell de requeriments d’obra i adequació d’espais, sinó també en necessitats específiques per complir les normatives vigents.

Participar en projectes que inicien des de zero es emocionant, no només pel que significa compartir l’entusiasme dels promotors sinó perque l’experiència pot significar un estalvi important de temps i diners.

Per aquesta raó us expliquem el cas de la Clínica Dental El PLA que va decidir iniciar en Ivars d’Urgell (Lleida) amb un gran espai buit que va requerir projecte de zero.

Que hem fet?

La contemplació d’un espai idoni però buit ens aboca a la creació del projecte d’obres menors, comunicació prèvia d’activitat, projecte de legalització de la Instal·lació elèctrica i Direcció d’obra. El resultat en temps i diners sempre és millor perquè estàs en mans professionals perquè t’assessorem en àrees específiques com el d’una clínica odontològica que havien d’instal·lar la sala de l’ortopanto, lo qual s’utilitza per realitzar radiografies maxilofacials, i va ser Necessari l’acondicionament i legalització de la sala on s’ubica  aquest equipament.

Un tema que no estava contemplat i que requeria una sèrie de permisos i condicionaments per a aquest tipus de sala i que també van estar a càrrec de ECOPIME.

El millor és tenir una visió abans d’iniciar i bons consells per al desenvolupament. Vols saber més sobre les necessitats que tenen els teus projectes?

Parlem, serà un plaer escoltar les teves idees.

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA