BLOG

Declaració Responsable per a obrir un negoci de perruqueria a Igualada

Estàs pensant en obrir un negoci i emprendre? Endavant! No obstant això, abans de començar, hi ha un pas important que has de conèixer: la Declaració Responsable. En aquest article, et guiarem informant-te sobre què és la Declaració Responsable, per què és important i com pot facilitar el procés d’obertura del teu negoci.

Recentment l’equip tècnic de Ecopime hem treballat en la preparació de la Declaració Responsable per a una perruqueria a Igualada (Barcelona).

¿Què és la Declaració Responsable?

La Declaració Responsable és un document mitjançant el qual l’interessat manifesta, sota la seva responsabilitat, que compleix amb els requisits exigits per la normativa vigent per a exercir una activitat. Es va realitzar aquest tràmit ja que la perruqueria disposava de menys de 120m2 i el seu CCAE el classifica amb aquest tramit segons la llei de simplificació administrativa.

En el cas de l’obertura de la perruqueria a Igualada, aquest document es va presentar davant l’Ajuntament del municipi, com a requisit fonamental per a iniciar legalment el negoci.

Per què és important la Declaració Responsable?

La Declaració Responsable simplifica i agilitza el procés d’obertura d’un negoci. Al presentar aquest document, et compromets a complir amb totes les normatives i requisits necessaris per a iniciar el teu negoci de manera segura i legal. A més, et permet començar l’activitat immediatament, sense haver d’esperar llargs tràmits burocràtics.

És important disposar d’un tècnic que t’assessori per a complir la normativa, per evitar signar sense saber les conseqüències que comporta. El tècnic realitza el certificat tècnic que certifica que la realitat i els plànols són coincidents, a més de certificar que s’està complint tota la normativa d’aplicació.

Què inclou la Declaració Responsable per a l'obertura d'un negoci?

En el nostre cas de l’obertura de la perruqueria a Igualada, la Declaració Responsable va incloure diversos aspectes, com:

  1. Dades del titular del negoci: Nom, direcció, NIF, etc.
  2. Descripció de l’activitat: Detalls sobre els serveis que s’ofereixen en la perruqueria.
  3. Localització del negoci: Direcció exacta del local on opera la perruqueria.
  4. Certificat tècnic: Assegurar el compliment de totes les normatives locals, com a seguretat, sanitat, accessibilitat, etc.

Emprèn amb èxit! T'ajudem en tot el que necessites.

A Ecopime entenem com d’important que és per a tu emprendre amb èxit. Per això, ens encarreguem de tot el procés tècnic, des de la Declaració Responsable, fins a projectes d’obertura d’activitat, projectes d’obra, etc.

¡Contacta’ns avui mateix sense compromís!

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA