Ecopime va néixer l’any 2012 amb l’empenta i vocació del Marc i la Inés per apropar els serveis d’enginyeria i arquitectura tècnica als clients gràcies al tracte directe i la facilitat que proporcionen per gestionar els tràmits. 

Amb l’objectiu de seguir ajudant a altres empreses a aconseguir els seus propòsits, l’equip d’Ecopime celebrem el 10è aniversari enguany.

Al llarg d’aquest període hem anat adaptant els nostres serveis i la manera en que ens comuniquem amb els nostres clients per tal de tenir una connexió més fluida i propera. És per això que, aquest any, la web d’Ecopime ha fet un salt endavant. 

Que ofereix la nova web d’Ecopime?

Amb la intenció de poder oferir un accés directe, entenedor i àgil al contingut d’interès per als nostres clients, hem adaptat la manera en que podem trobar la informació útil i de qualitat en la nostra web. 

Trobem els serveis d’enginyeria, projectes d’activitat, certificació energètica, energies renovablesprojectes d’obra i instal·lacions i arquitectura tècnica com a punts d’accés que engloben els serveis més específics de cada branca.  

A cada secció s’hi comprenen aspectes detallats que aconsegueixen que els usuaris puguin distingir quin és el servei específic que necessiten, per part d’Ecopime, per a desenvolupar el seu projecte i, també, punts específics d’informació d’interès. Uns exemples poden ser la comunicació d’activitat, el procediment per a la certificació d’eficiència energètica, instal·lació d’energia solar tèrmica o el dimensionat d’instal·lacions, entre d’altres. 

A més a més, des de fa 8 anys, mensualment nodrim la nostra web de contingut d’alt interès relacionat amb les actualitzacions i novetats del sector per oferir un recurs beneficiós per a persones que en cerquen informació. En aquesta nova web, preservem aquest material útil i alhora continuem apropant les noves informacions als usuaris dins del nostre blog. Així mateix, posem al seu abast el seguiment dels projectes que Ecopime hem dut a terme perquè els serveixi de punt d’informació i inspiració per als seus pròxims propòsits. 

Per últim, amb l’avenç tècnic intern de la pàgina web que s’ha desenvolupat podem a atansar-nos als usuaris segons la forma actual en què interactuen a la xarxa. D’aquesta manera aconseguim posicionar la nostra web a Internet de manera que sigui de més fàcil accés. 

Per a desenvolupar el projecte de la nostra nova web hem confiat amb l’experiencia i professionalitat de l’equip d’Instint.net, del que estem molt satisfets del seu tracte i gestió.

Ara estem al nivell de la demanda digital actual perquè hi hagi un accés més àgil a Ecopime, però com sempre, estem sempre atents i disponibles per atendre i assessorar a través dels canals més tradicionals com les trucades al 621 200 382 i les visites a la nostra oficina del carrer Òdena 56 d’Igualada. 

Tens dubtes?

Truca ara o omple el formulari!

SOLICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA