COMUNICACIÓ PREVIA D’ACTIVITAT PER A CENTRE EDUCATIU A SANT SADURNÍ D’ANOIA

Comunicació previa d’activitat per a centre educatiu a Sant Sadurní d’Anoia

El projecte d’activitat contemplava l’edifici destinat a llar d’infants situat al carrer Sant Pere de Sant Sadurní d’Anoia.

És un edifici que disposa d’un accés principal obert al públic per una carrer i un altre accés per el serveis i accés d’alumnes al menjador per al carrer paral·lel al primer. Consta d’una planta baixa amb dos menjadors grans i la cuina del centre, una entrada principal i de dues plantes destinades a classes d’alumnes.

Es van tramitar els documents a nivell de projecte tècnic de comunicació prèvia de l’activitat i certificat tècnic de l’activitat, destinada a centre educatiu davant de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Compartir