Llicencia Activitat

Llicència d’activitat per a una nau industrial

El departament d’activitats d’Ecopime va realitzar els tràmits del projecte per a l’obtenció de la llicència d’activitat per a l’obertura d’una empresa dedicada a construcció de maquinària per la industria alimentaria, a les Franqueses del Vallès.

Per tal de tramitar els permisos d’obertura d’una nau industrial, de la mateixa manera que la de qualsevol local empresarial, cal elaborar simultàniament la llicència d’activitat, la legalització de la instal·lació elèctrica (en cas que se superi la potència elèctrica) i la llicència d’obres menors (en cas que calgui fer obres d’adequació a les instal·lacions).

Com sol·licitar una llicència d’activitat?

Un cop tenim determinada l’activitat que volem dur a terme i l’espai on la volem ubicar, cal comunicar-ho a l’Ajuntament municipal, i acte seguit elaborar el projecte en qüestió per tal d’acreditar que l’activitat compleix amb les reglamentacions pertinents. Per tal d’elaborar aquest projecte, és necessari contactar amb un tècnic competent per tal que aquest en comprovi la viabilitat, tenint en compte la reglamentació i la classificació de l’activitat.

Un cop tenim el projecte elaborat i tota la documentació elaborada i recopilada, s’aconseguirà la certificació tècnica pertinent i es podrà iniciar la nova activitat.

Contacti amb un professional de confiança

A Ecopime comptem amb un ampli bagatge en la tramitació de permisos d’obertura de negocis. La nostra experiència ens permet poder oferir un servei personalitzat, transversal i de confiança.

Contacti amb Ecopime per tal de sol·licitar els tràmits que necessita per a l’obertura del seu negoci.

Compartir